Nonbaitetik hasi behar eta, zer iruditzen zaizue frexko-frexkoa den errezeta batekin hasten bagara ??
Jatorrizko hizkuntzan emango dizuegu errezeta eta zuek bi lan izango dituzue:
lehenengo lana NONGOA den asmatzea izango da eta bigarrena OSAGAIAK zeintzuk diren esatea.
Jatorrizko hizkuntzan emango dizuegu errezeta eta zuek bi lan izango dituzue:
lehenengo lana NONGOA den asmatzea izango da eta bigarrena OSAGAIAK zeintzuk diren esatea.
Para empezar os proponemos una receta muy fresquita. Vais a tener dos trabajos: el primero va a ser adivinar la PROCEDENCIA de esta receta y vuestra segunda tarea va a ser que nos deis los INGREDIENTES.
Os vamos a dar la receta en la lengua original.
Os vamos a dar la receta en la lengua original.
Ingredientes
1 abacaxi (medio) maduro descascado
3 colheres (sopa) rasas de açucar
4 morangos grandes cortados em fatias
9 folhas de hortela a gosto
Modo de preparo
1. Corte 2/3 de abacaxi em fatias e o resto em cubinhos.
2. Colque a fruta em quatro tigelinhas retratarias.
3. Acrecente o açucar e diexe dourar por cerca de 2 minutos embaixo do gril do forno.
4. Reitre quando o açucar començar a caramelar.
Aprentaçao
Junte os morangos e salpique com as folhoas de hortela.
Goxoa ezta???